Arhiepiscopia Craiovei şi ”Vasiliada”, cu sprijinul SC Qfort, cumpără un aparat pentru...

Arhiepiscopia Craiovei şi ”Vasiliada”, cu sprijinul SC Qfort, cumpără un aparat pentru terapii de substituire renală

6.195
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Arhiepiscopia Craiovei şi Asociatia Vasiliada, cu sprijinul SC QFORT SA, vin în sprijinul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Craiova. Astfel, au fost demarate procedurile privind achiziţionarea unui aparat pentru terapii de substituire renală, necesar pentru tratarea pacienţilor infectaţi cu virusul COVID-19, aflaţi în stare gravă, anunță reprezentanții Mitropoliei Craiova, într-un comunicat remis presei joi.

Aparatul care va dota Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” Craiova asigură pacienţilor critici terapii sigure în vederea supleerii funcţiilor renale, hepatice sau pulmonare. Demersul privind donarea acestui aparat medical se înscrie în Campania ”Dragostea nu cade niciodata!” iniţiată de Arhiepiscopia Craiovei şi Asociatia Vasiliada cu scopul de a veni în sprijinul persoanelor aflate în situaţii de risc, în contextul pandemiei COVID-19. Prin intermediul acestei campanii se asigură alimente neperisabile, produse de igienă dar şi consiliere psihologică şi socială persoanelor vârstnice şi celor izolate la domiciliu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.