Armă găsită de polițiști, în urma unei percheziții făcute la domiciliul unui...

Armă găsită de polițiști, în urma unei percheziții făcute la domiciliul unui tânăr din Bechet

1.979
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O armă cu aer comprimat, a cărei deținere este interzisă prin lege, a fost găsită de către polițiștii doljeni, joi, în urma unei percheziții domiciliare efectuate la locuința unui tânăr, în vârstă de 19 ani, din orașul Bechet.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, în cazul acestui tânăr existau suspiciuni că încalcă legea.

„Ieri, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Bechet au efectuat o percheziţie domiciliară, la locuinţa unui tânăr de 19 ani, din comuna Ostroveni, bănuit de săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În urma activităţilor desfăşurate, la respectiva locaţie, poliţiştii au găsit o armă cu aer comprimat, supusă autorizării, a cărei deţinere este interzisă prin lege”, a declarat Grădinaru.

Poliţiştii au indisponibilizat arma, în cauză cercetările continuând în vederea stabilirii circumstanţelor prin care aceasta a ajuns în posesia persoanei în cauză.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.