Arme de vânătoare și muniție, găsite în mașina unor doljeni

Arme de vânătoare și muniție, găsite în mașina unor doljeni

15.396
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbați de 64 și 46 de ani, ambii din comuna Vela, sunt cercetați de polițiști după ce, în urma unui control, în mașina în care se aflau s-au găsi două arme de vânătoare și muniția aferentă.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Dolj au desfășurat, sâmbătă seara, o acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului cinegetic.

În timpul controalelor, au depistat doi bărbați, în timp ce aceștia se aflau cu un autoturism pe fondul de vânătoare 57 Căciulatu. Polițiștii au controlat autovehiculul și au găsit două arme de vânătoare și muniția aferentă acestora, reprezentând 28 de cartușe.

Polițiștii au stabilit că cei în cauză nu dețineau autorizație de vânătoare. Cele două arme, muniția și autoturismul au fost indisponibilizate de polițiști, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Foto: IPJ Dolj



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.