Artistă participantă la Drumuri Brâncușiene, la spital

Artistă participantă la Drumuri Brâncușiene, la spital

2.463
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanta Noii Zeelande la Simpozionul Internațional de Sculptură „Drumuri Brâncușiene” de la Craiova a ajuns la spital, miercuri, după ce o bucată de marmură i-a căzut pe picior. Anna Korver va trebui să ia o pauză de câteva zile, medicii impunându-i un repaus de o săptămână.

Directorul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, Remus Vlăsceanu, a menționat faptul că acest accident nu o va împiedica pe artistă să continue activitatea în cadrul taberei. „A fost un accident, miercuri, dar nu este nimic grav. Artista a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, a fost consultată. Are o rană după ce o bucată de piatră i-a căzut pe picior. Se impune un repaus, potrivit medicilor, de maximum șapte zile, dar se poate vindeca și în două zile. Ea nu va renunța, nu este cazul să vorbim de așa ceva”, a spus Vlăsceanu.

Festivalul Internațional de Sculptură „Drumuri Brâncușiene” a luat startul, la Craiova, la data de 1 august, la finalul taberei cinci sculpturi rămânând în patrimoniul municipiului.

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  278

  Au Doamneee!!! Iar ne facem de ras! Vine dintr-o tara civilizata doar sa-i „cada” o piatra pe picior si apoi sa fie trimisa la UPU (Unitatea Principala Unita a Lagarului) unde I s-a spus ca ea defapt este Wolverine si se va vindeca instantaneu nu in 7 zile!

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9307

  Ce fumezi ?
  Shit happens .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.