Asfaltarea străzii Ogorului se apropie de final

Asfaltarea străzii Ogorului se apropie de final

1.565
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lucrările de reabilitare și asfaltare, demarate în primele zile din noiembrie, pe strada Ogorului din Craiova, sunt aproape finalizate, a anunțat primarul municipiului, Mihail Genoiu.

Potrivit edilului, stratul de uzură va fi turnat în primăvara anului viitorul, constructorul considerând că este mai bine așa pentru a elimina riscul deteriorării asfaltului în timpul sezonului rece.

„Dintr-o stradă cu piatră cubică și trotuare din pământ, strada Ogorului a devenit o stradă modernă, cu asfalt și trotuare. De comun acord cu constructorul am decis să turnăm stratul de uzură în primăvara anului 2019 pentru a nu risca să deteriorăm un asfalt proaspăt turnat în perioada de iarnă. Această ultimă operațiune este tot ce mai rămâne de făcut pentru a recepționa prima din cele 87 străzi ce urmează să fie asfaltate”, a spus Genoiu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7183

    Doamne Dumnezeul ce aud… Stratul de uzura este tocmai ca sa nu se strice asfaltul pentru ca stratul de uzura este impermeabil. Fara strat de uzura apa o sa se infiltreze.. o sa inghete deci o sa se dilate in asfalt mai ales daca o sa fie iarna grea si geroasa.. si asfaltul o sa se crape, o sa se macine si o sa se faca gropi..
    Mai exista posibilitatea sa dea cu un strat impermeabil.. acum n-am de unde sa stiu daca macar are un strat impermeabil pus acum pe el.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.