Asistentă de la SCJU Craiova, depistată cu coronavirus

Asistentă de la SCJU Craiova, depistată cu coronavirus

9.191
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,50)

O asistentă medicală care lucrează pe Secția Oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Craiova a fost  depistată ca fiind infectată cu noul coronavirus, în urma unei testări făcute vineri.

Potrivit unor surse medicale, asistenta medicală ar fi intrat în contact cu un pacient diagnosticat cu cancer care se întorsese dintr-un spital din București.

În data de 21/22 aprilie, asistenta a fost de serviciu, în cadrul SCJU Craiova. Vineri, când s-a făcut o acțiune de testare a cadrelor medicale din spital, aceasta a venit de acasă pentru a fi testată, rezultatul ieșind pozitiv. Niciun alt cadru medical nu a fost depistat cu COVID -19, cu excepția acesteia.

De când se pot testa cadrele medicale, potrivit metodologiei actualizate în data de 16 aprilie, aproximativ o sută de cadre medicale de la SCJU Craiova au fost testate și se vor mai face astfel de verificări, dau asigurări reprezentanții instituției.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    6839

    e greu.daca a lucrat pe sectie,toti bolnavii sunt morti.la suferinta lor,corona…..

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    In realitatea nu prea se testeaza in spitale.. ca s-ar inchide naiba toate spitalele… Realitatea in Craiova bate chiar si fictiunea..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.