Astăzi a avut loc simularea examenului de bacalaureat

Astăzi a avut loc simularea examenului de bacalaureat

3.928
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi, elevii claselor a XI-a și din clasele terminale de liceu au susținut proba obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de bacalaureat.

În urma desfășurării probei, s-au centralizat următoarele rezultate:

Pentru clasa a XI-a au fost înscrişi 5024 de elevi. Dintre aceştia, 1161 au fost prezenţi la istorie. La matematică au fost susţinut proba 2390 de elevi. La această probă, prezenţa a avut un procent de 70,68%. 

Au fost eliminaţi 2 elevi: un elev din clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic Energetic Craiova, iar altul în clasa a XI-a de la Liceul ”Traian Vuia” Craiova.

Pentru clasa a XII-a, numărul elevilor înscriși a fost de 4613. La istorie au fost prezenţi 1140 de elevi, iar la matematică, 2344. Prezenţa a avut un procent de 75,53%. Şi în clasa a XII-a, au fost eliminaţi tot 2 elevi: un elev de la Liceul Tehnologic ”Ștefan Anghel” Băilești, iar celălalt de la Liceul Teroretic ”Mihai Viteazul” Băilești.

Mâine, 22 martie, se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării pentru elevii din clasele terminale de liceu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.