Astăzi este așteptată decizia instanței în cazul dezafilierii Universității Craiova. Dragomir și...

Astăzi este așteptată decizia instanței în cazul dezafilierii Universității Craiova. Dragomir și Mircea Sandu ar putea ajunge în spatele gratiilor

6.985
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dosarul dezafilierii Universității Craiova din Liga Pofesionistă de fotbal, la final. Miagistrații Curții de Apel București sunt așteptați să dea verdictul astăzi. Mitică Dragomir și Mircea Sandu ar putea ajunge în spatele gratiilor. Adrian Mititelul așteaptă despăgubiri uriașe.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au fost condamnaţi, în iunie 2016, de Tribunalul Bucureşti, la câte trei ani de închisoare cu suspendare în acest dosar și au fost stabilite despăgubiri către club de peste un miliard de lei.

FRF a formulat apel, judecat de Curtea de Apel Bucureşti. Pe 17 mai, anul curent, procurorii au cerut maximum de pedeapsă pentru Sandu și Dragomir.

Vom reveni cu amănunte!

 

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6842

  Doamne ajuta !!

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6843

  Doamne ajuta hotii mai bine zis.. s-au pocait si i-a iertat Dumnezeu.. e clar.. in tara asta nu mai exista nicio speranta de justitie.. Sa nu credeti ca ii iau apararea lui Mititelu. Eu vorbesc de lucruri cu adevarat importante. Tara asta este de nivelul.. unor state aborigene din Africa.. clar.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.