DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Scena Filarmonicii Oltenia Craiova se va transforma într-un spațiu dedicat poveștilor pentru copiii în căutare de aventură, distracție de și muzică, în perioada 16 – 18 iulie, în intervalul 10:00 – 13:00. Muzica va fi motorul unei aventuri în care fantezia îi va purta pe copii spre un tărâm unde totul este posibil, dar mai ales unde pot explora universul plin de culoare al emoțiilor și ideilor creative, dar și a modului cum susținem arta.

Vara aceasta, copiii cu vârste între 9 și 12 ani sunt așteptați timp de trei zile (ca în povești) la o serie de ateliere captivante:

Ora 10:00 •  Muzică din filme și povești – o incursiune în universul muzicii de film inspiratoare pentru a crea propriile povești – trainer, Iulian Fira;

Ora 11:00 •  Fantasy train, o călătorie fascinantă prin trei țări renumite pentru specificul muzicii și dansurilor, cum sunt  Italia, Franța, Spania (tarantella, musette, flamenco) – trainer, Ramona Bădescu;

Ora 12:00 • Arta inteligenței financiare, minicurs adaptat pentru micii artiști care vor afla secretele gestionării eficiente a unui buget – trainer, Olga Costescu.

Potrivit organizatorilor, locurile sunt limitate (maximum 8 la fiecare atelier) pentru a acorda atenția adecvată fiecărui copil în parte.

Detalii și înscrieri se obțin la numărul 0734385526 (prin mesageria WhatsApp sau telefonic).

Prețul unui atelier este de 35 lei/ copil; un modul de o zi, 90 de lei/ copil; modulul complet (3 ateliere x 3 zile), 270 lei/ copil.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.