ATENȚIE părinți. Nu mai dați bani pentru renovările cerute de directorii grădinițelor

ATENȚIE părinți. Nu mai dați bani pentru renovările cerute de directorii grădinițelor

2.966
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Părinții preșcolarilor din Craiova nu ar trebui să mai accepte să dea bani pentru diverse reparații despre care li se spune că ar trebui a fi efectuate, la unitatea de învățământ frecventată de cel mic, acesta este mesajul autorităților locale.

Potrivit viceprimarului Craiovei, Stelian Bărăgan, nicio grădiniță din Craiova nu are probleme așa mari care să impună alocarea de fonduri din partea părinților. Astfel, dacă directorii instituțiilor o vor face, sau educatoarele, după caz, se va întâmpla doar pentru a-și satisface anumite mofturi.

„Nu este unitate de învățământ care să aibă foarte mari probleme. Am mai auzit că se vine cu tot felul de idei, să se schimbe diverse lucruri prin grădinițe și părinții să suporte investiția, dar nu este cazul. Părinții trebuie să se informeze mai întâi”, a spus Bărăgan.

La fiecare început de an școlar, nu puține sunt instituțiile școlare la nivelul cărora se stabilesc anumite modificări privind interiorul clădirilor(uși, parchet, tocărie, jaluzele), părinții participând cu sume de bani pentru a susține ideile respective. Directorii, a mai spus Bărăgan, ar trebui să gestioneze mult mai bine bugetul și să ia măsuri pentru a păstra ceea ce se amenajează în interiorul unităților de învățământ.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.