Au furat un cărucior de copii și le-au spus jandarmilor că le...

Au furat un cărucior de copii și le-au spus jandarmilor că le trebuia ca depozit pentru mâncare

10.476
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri au fost observați, azi-noapte, de o patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Frații Buzești” Craiova, pe o stradă din cartierul Craiovița Nouă, plimbându-se timorați cu un cărucior de copii.

Jandarmii i-au oprit și le-au cerut să se legitimeze, stabilind că se numesc Alin Florin B., în vârstă de 29 de ani, din localitatea Botoșani, județul Suceava, şi Cosmin S., în vârstă de 16 ani, din Craiova, județul Dolj.

Luați la întrebări despre plimbarea noctură cu căruciorul, cei doi au recunoscut că l-au furat din scara blocului 135 B, de pe Str. ”Elena Farago” din cartierul Craioviţa. Tinerii le-au spus jandarmilor că au furat căruciorul pentru a-și depozita mâncarea pe care o procurau din diverse locuri.

Cei doi au fost duși la Secţia 5 Poliţie Craiova pentru continuarea cercetărilor, făcându-se vinovaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

De asemenea, în data de 30.08.2017, în jurul orei 00.30, pe Bvd. ”Nicolae Titulescu din Craiova, o patrulă de jandarmi a depistat trei tineri minori care au sustras două biciclete pentru copii, aceștia declarând că le-au găsit în scara unui bloc.

Jandarmii au condus cei trei minori la Secţia 5 Poliţie Craiova, care, ulterior, au fost transportați la Centrul de Primire Minori din Craiova. Cele două biciclete au fost predate Secției 5 de Poliție Craiova pentru continuarea cercetărilor și identificare persoanelor de la care au fost sustrase aceste bunuri.



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    667

    Localitatea Botoșani, județul Suceava? Botoşani nu este în judeţul Botoşani? Sau sunt mai mulţi Botoşani?

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6876

    Indieni

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-08-2017
    Mesaje
    1
    Citat Mesaj initiat de ovidiuradu777
    Localitatea Botoșani, județul Suceava? Botoşani nu este în judeţul Botoşani? Sau sunt mai mulţi Botoşani?

    Nu sunt botoseni mai multi, doar ca au facut geografia cu femeia de serviciu sau profesorul de sport Doamne.. si cand sti cate biciclete se mai „gasesc” prin scarile blocurilor.

  4. #4
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2827

    Este localitatea Botoșana din jud Suceava. A pus un ”i” la final, în loc de ”a”. Probabil că așa a primit datele de la poliție.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.