Au ieșit în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova să o susțină pe...

Au ieșit în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova să o susțină pe Kovesi. „Strigarea” de pe Facebook nu prea a avut ecou

3.763
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Câteva zeci de craioveni au ieșit în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova, vineri seară, pentru a-și arată susținerea față de Laura Codruța Kovesi, clasată pe primul loc în competiția pentru funcția de procuror șef european, dar chemată de către Secția de Investigare a Infracțiunilor în Justiție, la audieri, în calitate de suspect, tot vineri.

Cei aproximativ 40 de craioveni care participă la miting consideră că „puterea este folosită în mod abuziv”, scandând continuu „Codruța nu uita, noi suntem de partea ta!” sau „PSD, ciuma roșie”.

Reamintim că fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a ajuns vineri la sediul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție, unde a fost audiată în calitate de suspect, acuzațiile fiind de mărturie mincinoasă, luare de mită și abuz în serviciu, într-un dosar pornit de la denunțul lui Sebastian Ghiță, fugar în Serbia. Citarea lui Kovesi a avut loc în contextul în care aceasta urma să plece la Bruxelles pentru a participa la interviurile pentru postul de procuror-șef european.

După audieri, Kovesi a afirmat că acuzațiile care i se aduc sunt pure fabulații.

„Acuzațiile sunt pure fabulații. Un inculpat cercetat de DNA susține că aș fi primit bani pentru extrădarea lui Nicolae Popa, ceea ce nu este adevărat. Plata a fost făcută de Poliția Română. Procurorul mi-a spus să aștept rezolvarea cererilor de recuzare pe care le-am depus”, a declarat Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi plecat vineri după-amiază, din Aeroportul Otopeni, la Bruxelles, la concursul pentru şefia Parchetului European.



2 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9390

    Mai bine si-ar face rost de prastii sa-i trimita chiftele peste gard, in curand
    Pai si cu sloganul asta #fara penali in functii publice , cum ramane ?
    Cred ca nu au fost platiti suficient sa aiba bani de o vodka la discoteca , pe deasupra e si frig afara …

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7319

    KOvesi, femeia de fier a justitiei Romane !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.