DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cinci cetățeni sirieni, care au încercat să se sustragă controlului de frontieră și să intre ilegal în România, au fost depistați de către polițiștii de frontieră din Calafat. 

Noaptea trecută, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, poliţistul de frontieră planificat în serviciu a observat două femei ce se deplasau dinspre Bulgaria spre România, cu intenția de a evita controlul.

Polițistul le-a legitimat, la aproximativ 20 metri față de tonetele de control.

Femeile au declarat că sunt cetățeni sirieni, una dintre ele a prezentat un document de călătorie de tip Travel Document, iar cealaltă a declarat că este fiica femeii și nu deține document de identitate.

În cadrul cercetărilor, polițiștii au descoperit staționat pe sensul de intrare în țară, mașina care le adusese pe femei în vamă.

În autoturism se aflau trei barbați, doi cetățeni sirieni și unul care nu deținea document de identitate, declarând ulterior că și el este cetăţean sirian.

„Cu privire la motivul staționării nejustificate, cei trei barbați au declarat că în eventualitatea în care cele două persoane de sex feminin ar fi reușit să intre în România, aceștia ar fi încercat să treacă frontiera în același mod fraudulos. Având în vedere aspectele constatate, cele cinci persoane și mijlocul de transport au fost preluate de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, informează Poliția de Frontieră.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.