DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi palestineni au vrut să „fenteze”, la sfârșitul săptămânii, trecerea frontierei de la Calafat. Cei doi în vârstă de 25 și 32 de ani au venit cu taxiul din Bulgaria, iar înainte de a ajunge în Vamă s-au dat jos și s-au ascuns printre camioanele care așteptau să intre în țară. Sperau să nu fie văzuți și să intre la pas în România. Au fost însă observați pe camerele de spuraveghere de polițiștii de frontieră care i-au reținut imediat.

 

Nu au fost singurii care au vrut să profite de aglomeriația de sărbători din vamă. Un sirian de 26 de ani și-a încercat norocul în noaptea de Înviere. Puțin după miezul nopții bărbatul a coborât dintr-un automarfar înainte de efectuarea controlului de frontieră și a sărit gardul de la frontiera cu România în speranța că va putea intra în țară fără efectuarea formalităților. Nici el nu a scăpat de vigilența polițiștilor de frontieră care l-au reținut la scurt timp. „În ambele cazuri, polițiștii de frontieră au întocmit acte de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la intrarea în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat și intrare în țară prin trecerea ilegală a frontierei de stat, iar persoanele depistate de polițiștii de frontieră în timp ce intenționau să intre ilegal în țară, împreună cu șoferii mijloacelor de transport din care au coborât, au fost predate autorităților de frontieră bulgare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun”, a declarat Dănuț Rudăreanu, purtător de cuvânt STPF Dolj.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.