Au plecat din spital fără acordul medicilor

Au plecat din spital fără acordul medicilor

2.177
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O tânără în vârstă de 19 ani, care era internată într-un spital din Craiova, cu fiul său în vârstă de 2 ani, a plecat din unitatea medicală fără acordul medicilor, fiind depistată de către polițiști la domiciliul său din localitatea Ghidici.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a spus că în aceeași situație s-a aflat și o altă femeie, în vârstă de 50 de ani, care le-a spus polițiștilor că a plecat din spital pentru că se simțea mai bine. Femeia a hotărât că poate continua tratamentul acasă.

„În primul caz, cel al tinerei de 19 ani, s-a luat legătura telefonic cu poliţiştii Postului de Poliţie Ghidici, pe raza căreia cea în cauză își are domiciliul, iar în urma verificărilor efectuate, aceasta a fost găsită acasă, împreună cu fiul său minor, declarând că a plecat de bunăvoie din spital. Tot ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizați de un bărbat de 32 de ani, angajat al unui spital din Craiova, despre faptul că o pacientă de 50 de ani, din Craiova, a plecat din salonul unde era internată, fără acordul medicilor.  În urma celor sesizate, poliţiştii au demarat verificările, iar cea în cauză a fost găsită la o adresă din Craiova, unde locuieşte fără forme legale. Fiind audiată, aceasta a declarat că a plecat din spital întrucât se simţea mai bine și urmează tratamentul la domiciliul său”, a declarat Grădinaru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.