DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru femei din Craiova sunt cercetate pentru furt, după ce au sustras, din casa unei bătrâne, din localitatea Întorsura, 1.600 de euro și 6.000 de lei.

Potrivit IPJ Dolj, cele patru femei au mers la locuința bătrânei, în vârstă de 85 de ani, la data de 1 octombrie și au întrebat-o dacă are la vânzare produse alimentare.

Profitând de neatenția acesteia și a fiicei sale, în vârstă de 63 de ani, cele patru craiovence au intrat în casă și au furat banii pe care i-au găsit.

„Cele patru persoane s-ar fi deplasat cu un autoturism, în comuna Întorsura, iar la poarta femeii de 85 de ani au coborât, întrebând dacă are produse alimentare de vânzare. Ulterior, profitând de neatenţia femeii de 85 de ani, dar şi a fiicei acesteia, de 63 de ani care o însoţea, persoanele respective ar fi pătruns în locuinţă, de unde ar fi sustras 1.600 de euro şi 6.000 de lei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Ieri, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, cei din Băilești și ai  Secțiilor 1 şi 6 Poliție Craiova, împreună cu două grupe SAS, au efectuat șapte perchezitii domiciliare, în Craiova, găsind banii bătrânei din Întorsura.

La finalizarea cercetărilor, dosarul penal va fi înaintat unităţii de parchet cu propuneri corespunzătoare, mai spun reprezentanții IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.