Au scăpat de vechituri. Brânză şi lapte vândute în condiţii normale, în...

Au scăpat de vechituri. Brânză şi lapte vândute în condiţii normale, în Piaţa Centrală

12.230
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Comercianţii de lactate din Piaţa Centrală a Craiovei au, începând de astăzi, condiţii normale de lucru, cei de la Pieţe şi Târguri reuşind să cumpere vitrine corespunzătoare pentru expunerea acestor produse. 

Potrivit unei informări făcute de reprezentanţii Pieţe şi Târguri Craiova, vitrinele au fost cumpărate cu bani din bugetul propriu.

Toate vitrinele frigorifice din Hala de Lactate-Brânzeturi a Pieţei Centrale din Craiova sunt noi. Ultimele vitrine vechi au fost înlocuite chiar astăzi cu altele nou-nouţe, achiziţionate din fonduri proprii de Pieţe şi Târguri Craiova SRL, urmând să fie repartizate zilele acestea comercianţilor”, anunţă reprezentanţii Pieţe şi Târguri Craiova.

Cei care comercializează lactate în Piaţa Centrală din Craiova sunt exclusiv producători agricoli, dau asigurări autorităţile.

De săptămâna viitoare, şi celelalte pieţe din municipiul Craiova vor primi vitrine frigorifice noi pentru sectoarele de lactate şi brânzeturi.



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     13-03-2009
    Mesaje
    109

    „Cei care comercializează lactate în Piaţa Centrală din Craiova sunt exclusiv producători agricoli, dau asigurări autorităţile.”
    De unde au aceste asigurari autoritatile? Eu stiu cel putin doua persoane care vand branza si nu sunt producatori…

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7659

    Dacă ajunge la Craiova virusul Șerpesc Chinezesc.. la ce mizerie e la noi în piețe, în școli și prin spitale.. murim toți ca șobolanii…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.