Aurelia Filip și Daniela Barbu, în funcțiile de viceprimar al Craiovei

Aurelia Filip și Daniela Barbu, în funcțiile de viceprimar al Craiovei

5.812
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Aurelia Filip și Daniela Barbu vor ocupa funcțiile de viceprimar al municipiului Craiova, acestea fiind votate, miercuri, în cadrul ședinței de consiliu local.

Atât Daniela Barbu cât și Aurelia Filip au primit 14 voturi pentru și 13 împotrivă.

La finalul ședinței, Marian Vasile a anunțat că Dan Diaconu va fi exclus din PNL.

„Din punctul nostru de vedere, Lia Olguța Vasilescu s-a autointitulat primarul Craiovei, noi neavând nici până astăzi dovada jurământului dânsei și nu știm cum a primit eșarfa în ședința care nu a avut loc. Continuă cu aceleași proceduri specifice dânsei și PSD, construind efemer o majoritate în Consiliul Local prin târguirea voturilor craiovenilor, care nu au dat majoritate în CL dânsei. Să-i fie rușine și dânsei și colegului nostru, pe care îl așteptăm astăzi până la ora 16.00 să-și dea demisia. La ora 16.00 avem ședință de Birou Permanent Local și vom lua o decizie în privința excluderii lui. Asigur craiovenii că, în cel mai scrut timp, vom reconstitui majoritatea în CL, așa cum ei au votat”, a spus Marian Vasile.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7684

  Ce mercenari trădători la PNL Craiova.. E clar că la Craiova USL nu a murit.
  PNL și PSD sunt aceeași mizerie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.