Băiat de 15 ani, reținut de polițiștii craioveni pentru mai multe tâlhării

Băiat de 15 ani, reținut de polițiștii craioveni pentru mai multe tâlhării

6.249
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din localitatea Pleniţa, care locuiește fără forme legale în Craiova, a fost identificat, prins şi cercetat, ieri, de polițiști, el fiind principalul suspect în cazul mai multor infracțiuni de furt.

Polițiștii craioveni au stabilit că în perioada 29 iulie 2016 – 10 iulie 2017, Marian I. a sustras diverse bunuri, precum lănţişoare, cercei şi telefoane mobile, de la șapte persoane distincte din Craiova. În urma analizării cu procurorul de caz a probatoriului administrat în cauză, s-a stabilit că faptele întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie, fiind dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I. M. pentru săvârşirea a 7 infracţiuni de tâlhărie.

Băiatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Dolj şi urmează ca azi să fie prezentat Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.

foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-07-2017
    Mesaje
    0

    Ce varsta frageda pentru talharie, ar trebui o pedeapsa si o reabilitare optima…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.