(Update) Băilești: Incendiu la o crescătorie de porci. O persoană, în stare...

(Update) Băilești: Incendiu la o crescătorie de porci. O persoană, în stare critică, alte 3 intoxicate cu fum

6.807
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Update, ora 15.05: Potrivit reprezentanților ISU Dolj, 1.500 de porci au ars sau s-au intoxicat cu fum, iar alți 1600 au fost salvați. Totodată, incendiul a distrus aproximativ 1.500 mp din acoperiș și 500 mp din izolația acestuia (vata minerală). Cauza probabilă a incendiului de la Băilești este un scurtcircuit electric. 

Update, ora 11.31: O persoană de sex feminin, care se află în stop cardio-respirator, este preluată de eicopterul SMURD pentru a fi adusă la SJU Craiova. Potrivit ultimelor informații ISU Dolj, incendiul a fost lichidat, se evaluează pagubele și se cercetează împrejurările și cauza izbucnirii incendiului.

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, în jurul orei 09.00, la un adăpost de animale, în Băilești. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă. Totodată, la fața locului au fost direcționate o ambulanță SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. Pompierii au găsit în interiorul grajdurilor două persoane, dintre care una în stop cardio-respirator, iar cealalltă intoxicată cu fum, dar conștientă. Ulterior, salvatorii au mai descoperit alte două persoane care prezentau stare de rău.

Pompierii au descoperit la locul intrvenției că acoperișul ardea mocnit cu degajare mare de fum.

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, persoana aflată în stop este resuscitată de aproape o oră. La fața locului a fost solicitată ambulanța destinată victimelor multiple.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.