Băilești: Un bărbat băut bine a intrat cu autoutilitara într-un gard

Băilești: Un bărbat băut bine a intrat cu autoutilitara într-un gard

2.860
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un băileștean de 49 de ani este cercetat de poliție pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, după ce a provocat un accident. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, rezultând doar pagube materiale. 

Conform datelor furnizate de reprezentanții IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizați, joi, despre faptul că pe raza municipiului Bailești s-a produs un accident rutier cu pagube materiale.

Un bărbat de 49 de ani, din Băilești, în timp ce conducea o autoutilitară, nu ar fi respectat semnificația indicatorului Oprire, amplasat la intersecția străzilor Mareșal Alexandru Averescu cu strada Independenței, și a intrat cu autoutulitara într-un gard”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele băileșteanului a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.