Băncuțe de poveste pentru copiii din Craiova. FOTO

Băncuțe de poveste pentru copiii din Craiova. FOTO

1,542
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

A doua ediție a rezidenței culturale „Story Wood Cut”, eveniment derulat ca și anul trecut, în Parcul Tineretului din Bănie, s-a încheiat, astăzi, băncuțele cu personaje din povești urmând să ajungă în Parcul Hanul Doctorului, acolo unde autoritățile vor amenaja un spațiu pentru copii. 

Acțiunea dedicată amenajării urbane a avut loc, în perioada 6-11 mai, cei șase sculptori transformând  trunchiuri de copaci în personaje din povești, cu ajutorul drujbelor.

Artiştii participanți au fost recompensați de către organizatori, Gabriel Rizea – Dolj, Viorel Rădăcină – Brașov, Ioan Ungur – Mureș, Adrian Voican – Vâlcea, Fănică Balan – Neamț, Gabriel Pătrașc – Ilfov” oferindu-le copiilor din Craiova pe Tom și Jerry, Scufița Roșie, Mowgli, Baloo, Minnie sau pe Mickey.

Anul trecut, având aceeași temă,  artiștii au lăsat în Parcul Tineretului din Craiova: „Motanul încălțat”, Albă ca Zăpada, sau Bestia din „Frumoasa și Bestia”.

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  Junior
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  88

  Am curaj sa fac pariu cu oricine ca bancile alea ne-au costat cateva mii de lei bune, poate chiar peste 10.000 de lei bucata, ca dehh.. sunt din banii fraierilor ce pot fi furati.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.