Bani de la Ministerul Agriculturii pentru liceele agricole

Bani de la Ministerul Agriculturii pentru liceele agricole

2.279
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Liceele cu profil preponderent agricol ar urma să primească bani de la Ministerul Agriculturii, pentru susținerea dezvoltării lor, în cest sens fiind conceput deja un proiect de act normativ făcut public la sfârșitul lunii trecute, pe site-ul ministerului. 

Potrivit Direcției pentru Agricultură Dolj, proiectul este în consultare publică, din data de 26 iunie, timp de 10 zile, cetățenii și instituțiile interesate având astfel posibilitatea să transmită opinii/propuneri pe adresa de e-mail: extensie.formare@madr.ro

„Documentul este hotărâre de guvern și se referă la aprobarea metodologiei privind susținerea financiară a liceelor tehnologice cu profil preponderent agricol de către MADR. Se referă la un număr de 58 licee cu profil preponderent agricol cuprinse în lista aprobată prin ordin al ministrului educației naționale și al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale nr. 4215/296/2019. Scopul acestui act normativ ar fi întinerirea forței de muncă din agricultură și profesionalizarea acesteia în vederea eficientizării exploatațiilor agricole”, explică reprezentanții Direcției pentru Agricultură Dolj.

În județul Dolj, Liceul Tehnologic Petre Baniță din Călărași ar urma să primească o astfel de finanțare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.