Banii alocați de Guvern către DGASPC Dolj, suficienți doar pentru primele cinci...

Banii alocați de Guvern către DGASPC Dolj, suficienți doar pentru primele cinci luni ale acestui an

7.914
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, aduce în atenție faptul că alocarea bugetară a Guvernului Florin Cîțu acoperă doar cheltuielile pe primele cinci luni pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj, motiv pentru care, spune șeful județului, „copiii și adulții cu dizabilități din centrele de protecție socială ar trebui să se descurce singuri de la jumătatea acestui an”.

Suma de bani de care are nevoie DGASPC Dolj pentru acest an se ridică la 120 de milioane de lei, Guvernul direcționând către județul Dolj 63,6 milioane de lei.

„Începând cu luna iunie, peste 1300 de copii aflați sub o măsură de protecție socială și mai mult de 250 de persoane adulte cu dizabilități vor rămâne fără nicio formă de sprijin financiar din partea guvernanților. Pentru susținerea sistemului de protecție a copilului și funcționarea centrelor de asistență socială a persoanelor cu handicap, suma defalcată din taxa pe valoarea adăugată este de 63,6 milioane de lei, în condițiile în care valoarea totală a sumelor de care DGASPC Dolj a avut nevoie în 2020 s-a ridicat la peste 120 de milioane de lei”, a precizat Comin Vasile într-o postare pe pagina de Facebook.

2 COMENTARII

 1. #1
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9560

  Pai daca n-au mai fost bani , ca a cumparat iohanis avioane , rachete si alte chestii expirate de acum 30 de ani …

  Perpetuum Mobile
 2. #2
  0-day Member
  Data de inscriere
   17-12-2008
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  6

  În aceste sume se regăsesc, într-adevăr, nevoile copiilor sau angajații își mai trag câteva foloase individuale?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.