Bărbat băut bine, oprit de poliție pe Calea București

Bărbat băut bine, oprit de poliție pe Calea București

3.500
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un craiovean în vârstă de 33 de ani a fost oprit, în cursul nopții trecute, de un echipaj rutier, pentru un control de rutină. Testat cu aparatul pentru determinarea alcoolemiei, a reieșit o concentrația de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 33 de ani conducea un autoturism pe strada Calea București, din Craiova, când a fost oprit de poliție. În urma rezultatului afișat de etilotest, șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

***

Tot azi-noapte, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au oprit pentru control un bărbat de 41 de ani, din Drăgotești, care conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din Drăgotești. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La rândul lor, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Calafat au oprit, ieri, pentru control, un bărbat de 32 de ani, din comuna Unirea, care conducea un autoturism pe DJ 561, în comuna Unirea. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concntrație 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Doljeanul are acum dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.