Bărbat de 60 de ani, din Craiova, reținut pentru furturi din mașini

Bărbat de 60 de ani, din Craiova, reținut pentru furturi din mașini

3.628
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Craiova, a fost reținut, luni, fiind bănuit că a furat bunuri și bani din două mașini, parcate în Bănie, fapte comise în zile diferite dar folosind aceeași tactică.

Polițiștii au făcut o percheziție la domiciliul acestuia, luni, stabilindu-se că bărbatul a spart portierele ambelor mașini și a furat o geantă, două portofele cu acte și bani și un telefon mobil.

„În urma activităţilor desfăşurate şi a cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că  bărbatul de 60 de ani, în ziua de 4 octombrie, ar fi sustras un telefon mobil şi un  portofel cu documente şi bani, dintr-un autoturism parcat pe strada Avram Iancu, prin spargerea geamului portierei”, a menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

De asemenea, polițiștii au stabilit că în ziua de 16 noiembrie, folosind acelaşi mod de operare, o geantă şi un portofel, din interiorul unui autoturism, care se afla parcat pe strada Nicolae Bălcescu.

„Astfel, în baza probatoriului administrat s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 60 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj”, a completat reprezentantul IPJ Dolj.

În cursul acestei zile, dosarul urmează să fie înaintat unităţii de parchet, cu propuneri corespunzătoare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    473

    Vai vai si amar!!! Ce mizerie si rusine de om! La 60 de ani face asa ceva! Ce exemplu trebuie sa fie scursura asta pt. copii/nepoti! Si cica sa mai aveam pretentii de la tinerii din ziua de azi…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.