Bărbat din Argetoaia, arestat pentru proxenetism și trafic de persoane. A comis...

Bărbat din Argetoaia, arestat pentru proxenetism și trafic de persoane. A comis faptele în Italia

2.402
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Argetoaia, căutat de autoritățile din Italia pentru comiterea infracțiunilor de proxenetism și trafic de persoane, a fost prins, marți, de către polițiștii doljeni.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Dolj, pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare, faptele respective fiind comise în Italia.

„Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj şi Secţiei 1 Poliţie Craiova au localizat şi prins, în Craiova, un bărbat de 37 de ani, din Argetoaia, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea, pe teritoriul statului respectiv, a infracţiunilor de trafic de persoane şi proxentism”, se arată în comunicatul de presă.

Doljeanul a fost dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, ieri, fiind emis pe numele său o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.