DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Ieri, polițiști ai Secției nr.15 Poliție Rurală Filiași au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 56 de ani, din comuna Brădești, bănuit de comiterea infracțiunii de distrugere.

În seara zilei de 12 martie a.c., ora 19.18, polițiștii Secției nr.15 Poliție Rurală Filiași au fost sesizați de către un tânăr, de 32 ani, din comuna Brădești, despre faptul că, tatăl său, un bărbat de 56 de ani, din aceeaşi localitate, i-ar fi dat foc la 3.000 de baloți de paie, fiindu-i creat un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei.

La fața locului, a intervenit un echipaj din cadrul Inspectoratului Situațiilor de Urgență Dolj, care a desfășurat activități de stingere a incendiului.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, în cursul zilei de 12 martie a.c., între cei doi bărbaţi ar fi avut loc un conflict privind locul unde se aflau amplasaţi baloţii, conflict în urma căruia tatăl l-ar fi ameninţat pe fiu că îi va da foc la baloţi dacă nu-i va muta.

„În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbatul de 56 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiași în vederea luării unei măsuri preventive”  arată IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.