Bărbat din Craiova, reținut după ce, băut fiind și fără permis, a...

Bărbat din Craiova, reținut după ce, băut fiind și fără permis, a lovit două mașini parcate

3.625
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Craiova, a fost reţinut, noaptea trecută, după ce încercând să fugă de un echipaj de poliție, știind că nu are permis și că se urcase băut la volan, a lovit două autoturisme parcate pe o stradă din municipiu. 

Potrivit purtătoruluide cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a bărbatului i s-a făcut semn să oprească, pe strada Bucura, din Craiova. Întrucât nu a făcut acest lucru, poliţiştii au plecat în urmărirea sa, iar pe strada Oltenița, din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care erau parcate, provocându-le avarii.

„A fost identificat în persoana unui bărbat, în vârstă de 39 ani, din municipiul Craiova, care a declarat că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule; fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că s-a luat legătura cu procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova care a confirmat efectuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Împotriva bărbatului a fost dispusă reținerea pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7344

    Soferii masinilor avariate sa dea in judecata politia ca daca nu fugeau dupa betivan poate ala nu avaria masinile alea parcate..
    Dupa principul actiune-reactiune..
    La fel sa dea in judecata politia si cei care sunt impuscati.. accidentati.. din interventiile fortelor represive romane … interventii negandite corect la care sunt spectatori dar sunt raniti ori sufera pagube materiale..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.