Bărbat din Craiova reținut după ce și-a amenințat părinții care nu i-au...

Bărbat din Craiova reținut după ce și-a amenințat părinții care nu i-au mai dat bani pentru jocurile de noroc

2.710
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Craiova, a fost reținut de polițiști, miercuri, fiind acuzat că și-a amenințat părinții pentru că aceștia au refuzat să îi mai dea bani pentru jocurile de noroc.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, imediat după ce a fost sesizată fapta, a fost emis ordin de protecţie provizoriu.

„La data de 27 noiembrie, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați de un bărbat de 79 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, el si soţia sa, în vârsta de 74 de ani, au fost ameninţaţi de către fiul lor de 34 de ani, care locuieşte cu ei, pe motiv că nu vor să îi mai dea acestuia bani pentru jocurile de noroc. În baza celor sesizate și a cercetărilor efectuate de poliţişti, faţă de bărbatul în cauză a fost emis ordin de protecţie provizoriu, în conformitate cu prevederile Legii 217/2003 privind prevenirea şi combaterea violenţei în familie, fiind dispusă evacuarea agresorului din locuinţă şi păstrarea unei distanţe minime de 50 m faţă de victime”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul nu a respectat ordinul emis de către oamenii legii, fiind prins de către aceștia în timp ce voia să intre în locuința părinților săi.

„Ulterior emiterii ordinului de protecţie provizoriu, cel în cauză s-a deplasat la domiciliul părinţilor, încercând să patrundă în locuinţă, fiind depistat de poliţie la o distanţă mai mică decât cea prevăzută în ordinul de protecţie provizoriu. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie provizoriu. De asemenea, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.