DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Dăbuleni, este căutat de către polițiști, după ce fratele acestuia l-a dat dispărut. 

Potrivit IPJ Dolj, astăzi, polițiști din cadrul Poliției Oraș Dăbuleni au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din București, cu privire la faptul că, fratele său, Oance Mircea, de 49 de ani, din orașul Dăbuleni, a plecat voluntar de la domiciliu în ziua de 9 octombrie, anul acesta și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălțime: 1,78 m, greutate: 65 kg, ochi căprui, părul șaten.

„La momentul plecării de la domiciliu, bărbatul era îmbrăcat cu un hanorac și o vestă, ambele de culoare neagră, pantaloni de culoare închisă, în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare închisă, iar pe cap purta o șapcă neagră”, anunță IPJ Dolj.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.