DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Desa, judeţul Dolj, este căutat de către poliţişti, după ce aceşti au fost sesizaţi că doljeanul a plecat de acasă, miercuri şi până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.   

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul este văcar, în satul Ciupercenii Noi. Acesta a plecat cu animalele la pășunat pe un câmp din apropierea satului, ieri,  și nu a mai revenit până în prezent.

 

Doljeanul se numeşte Aurel Dumitru Aurel şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 m, păr scurt, șaten, ochi albaștri, greutate aproximativ 90 kg.

La momentul plecării, bprbatul era îmbrăcat cu o geacă de culoare negru, pelerina de ploaie de culoare alb, în picioare purta cizme de cauciuc de culoare verde iar pe cap o șapcă de culoare albastru cu roșu.

„Persoanele care dețin informații utile cu privire la bărbatul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.