Bărbat din Dioști, prins cu o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur...

Bărbat din Dioști, prins cu o alcoolemie de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat

1.997
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea doljeană Dioști, este cercetat penal, după ce miercuri a fost prins conducând mașina, deși consumase băuturi alcoolice, având o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ieri, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați de un participant la trafic despre faptul ca un autoturism care se deplasa în fața sa, din direcția Dioști-Craiova, era condus în mod haotic, fără respectarea regulilor de circulație.

Oamenii legii au efectuat un filtru rutier în comuna Leu și au oprit autoturismului în cauză.

„Polițiștii au identificat conducătorul auototurismului în persoana unui bărbat de 47 de ani, din Dioști, care avea o concentrație de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    6838

    puscarieeeeeeee

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.