Bărbat din Giurgița reținut pentru tentativă de furt

Bărbat din Giurgița reținut pentru tentativă de furt

1.887
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Giurgița, a fost reținut de către polițiști, luni, fiind acuzat că a vrut să fure mai multe bunuri din geanta unei femei în vârstă de 50 de ani.

Fapta s-a petrecut într-un magazin din municipiul Craiova, femeia respectivă lucrând în acea unitate economică. Aceasta își lăsase geanta pe un raft, bărbatul a observat-o și a încercat să ia mai multe lucruri din ea.

„Poliţiştii au stabilit faptul că în ziua de 2 noiembrie, bărbatul a încerca să sustragă bunuri din geanta unei femei de 50 de ani, lăsată pe o poliţă, în magazinul în care aceasta lucrează, situat pe strada Fraţii Goleşti, din Craiova”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propuneri corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.