Bărbat din Izvoare, cercetat pentru infracțiuni cu urna mobilă

Bărbat din Izvoare, cercetat pentru infracțiuni cu urna mobilă

1.312
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal a fost deschis de către polițiștii doljeni, duminică, după ce un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Izvoare, este acuzat că a făcut o cerere pentru urna mobilă, în numele unui consătean în vârstă de 73 de ani.

„Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Pleniţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani, din Izvoare, ar fi întocmit şi semnat o cerere pentru solicitarea urnei mobile, în numele unui bărbat de 73 de ani, din aceeaşi localitate, pentru ca acesta să poată vota la alegerile prezidenţiale. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, fiind efectuate cercetări în vederea clarificării stării de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ dolj, Cosmin Grădinaru.

Și în data de 10 noiembrie, polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal pentru o faptă similară, soțul unei femei și cel care a dus urna pentru ca aceasta să voteze, fiind cercetați.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.