DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Lugoj, a fost reținut de către polițiștii doljeni, fiind acuzat că a furat bani dintr-un local de alimentație publică din Craiova și, într-o altă noapte, un telefon mobil dintr-o agenție imobiliară.

Firma care asigură paza unității economice a anunțat poliția duminică noaptea despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în local, iar din interior ar fi fost furată suma de 1.500 de lei.

„În urma verificărilor efectuate, în noaptea respectivă poliţiştii au depistat un bărbat de 32 de ani, din Lugoj, judeţul Timiș, asupra căruia a fost găsită suma de 1.500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi restiuit persoanei vătămate, iar cercetările au fost demarate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că, în noaptea de 19/20 noiembrie, cel în cauză ar fi sustras şi un telefon mobil, care se afla în interiorul unei agentii imobiliare din Craiova”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Bărbatul este cercetat pentru furt calificat.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.