Bărbat din Măceșu de Jos, reținut pentru amenințare și distrugere. A distrus...

Bărbat din Măceșu de Jos, reținut pentru amenințare și distrugere. A distrus o cultură de grâu și a tăiat cauciucurile unei mașini

1.892
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Măceşu de Jos, a fost reținut de polițiștii din Bârca, ieri, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul respectiv ar fi arat cultura de grâu ce aparţinea unui bărbat de 37 de ani, din Măceşu de Jos, iar apoi i-ar fi adresat ameninţări.

De asemenea, la o dată ulterioară, cel în cauză ar fi ameninţat cu acte de violenţă un alt bărbat de 29 de ani, din Măceşu de Jos, iar apoi ar fi tăiat două anvelope de la autoturismul acestuia, producând un prejudiciu estimat la suma de 2.000 de lei.

„În cursul zilei de ieri, în baza probatoriului administrat în cauză de poliţişti, aceştia au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul respectiv, acesta urmând a fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă”, arată IPJ Dolj. 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    446

    Pai in mediul rural este ca in jungla! Asta si datorita faptului ca politia de acolo nu face absolut nimic!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.