Bărbat din Moțăței, tăiat cu un cuțit în picior, în timpul unui...

Bărbat din Moțăței, tăiat cu un cuțit în picior, în timpul unui scandal izbucnit în urma unui accident

1.866
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Moţăţei, a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu cuţitul de un şofer implicat într-un accident, victima fiind martor la cele întâmplate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, scandalul a pornit după un accident produs pe drumul judeţean DJ 561A, în comuna Moţăţei.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, fără permis, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţa faţă de maşina care circula în faţă, condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, tot din Moţăţei, şi a intrat în coliziune cu acesta. Apoi, spun oamenii legii, acesta a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 61 de ani, din aceeaşi localitate.

Potrivit poliţiştilor, după eveniment, şoferul fără permis l-ar fi lovit pe un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Moţăţei, neimplicat în accident, în zona genunchiului, cu un obiect tăietor, ambii fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, la spital, bărbatul de 30 de ani a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Poliţiştii efectuează verificări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre bilogice şi lovirea sau alte violenţe”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    414

    10 ani trimis taranusul la inchisoare si scapa de figuri! asta daca si ajunge acolo.. parca vad ca este judecat in libertate ca doar nu e pericol public daca taie cu cutitul,merge fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice si primeste 2..3 ani cu suspendare adica pedeapsa zero!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.