Bărbat din Scaești, dat dispărut. Familia nu știe nimic de el de...

Bărbat din Scaești, dat dispărut. Familia nu știe nimic de el de cinci luni

2.086
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Scaești, este căutat de polițiștii doljeni, cumnatul său fiind cel care a anunțat autoritățile că nu mai știe nimic despre el, din luna mai a acestui an.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul ar fi plecat de acasă pentru a munci ca îngrijitor la ferme de animale, familia neștiind însă niciun detaliu despre locul unde s-ar afla acesta.

„În urma verificărilor efectuate de lucrătorii din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi s-a stabilit că bărbatul ar fi plecat de la domiciliu său pentru a munci ca îngrijitor la ferme de animale. Semnalmente: înălțime 1.70 m, păr şaten închis, drept, tuns scurt, ochi căprui, față ovală. La momentul plecării, bărbatul purta o geacă de piele de culoare închisă, cu glugă, pantaloni de trening şi pantofi sport din pânză”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul se numește Ion Vrânceanu. Cei care pot da relații sunt rugați să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.