Bărbat din Vârtop, dat dispărut. Venea din Spania și după un popas...

Bărbat din Vârtop, dat dispărut. Venea din Spania și după un popas în Italia nu a mai urcat în autocar

7.509
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Un bărbat de 50 de ani, din Vârtop, este dat dispărut, unul dintre cunoscuții săi relatând faptul că în data de 12 octombrie, în timp ce se întorcea de la muncă, din Spania, cu un autocar, la un popas din Italia, la aproximativ 100 kilometri de granița cu Slovenia, Barbu Petre, de 50 de ani, din Vârtop, care călătorea împreună cu acesta, a coborât din autocar și nu s-a mai urcat înapoi.

Bărbatul a fost căutat în zona respectivă, însă nu a fost găsit.

Barbu Petre prezintă următoarele semnalmente: 1,75 m înălțime, greutate aproximativ 70 kg, păr scurt, negru, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare.

La data dispariției era îmbrăcat într-o bluză de trening de culoare neagră, cu dungi verzi pe mâneci, tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare albastră, purta pantofi sport de culoare închisă, cu şiret, iar pe cap avea o șapcă tip camuflaj.

Persoanele care pot da informaţii referitoare la bărbat sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.