Bărbat găsit spânzurat de o cruce în cimitirul din Giurgița

Bărbat găsit spânzurat de o cruce în cimitirul din Giurgița

6.231
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Giurgița, județul Dolj, a fost găsit spânzurat, luni dimineață, de o cruce din cimitirul din localitate.

Potrivit IPJ Dolj, nu există suspiciuni în privința cauzei decesului, necropsia urmând să o stabilească însă cu certitudine.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 71 de ani, din Giurgiţa. Din verificările efectuate până în prezent nu au rezultat suspiciuni cu privire la starea de fapt, însă, în cauză urmează a fi efectuată o necropsie, pentru a se stabili cu certitudine cauza decesului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ  Dolj, Cosmin Grădinaru.

Bărbatul, care avea probleme de sănătate, a plecat în această dimineață de acasă, devreme. Nu a lăsat bilet familiei în care să explice gestul său, cercetările continuând pentru a se afla cum au stat lucrurile în acest caz.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.