DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 49 şi 58 de ani, din comuna doljeană Vela, au ajuns la spital, miercuri, în urma unei altercații pe care au avut-o cu patru tineri, pe fondul de vânătoare din localitate.  

Ieri, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în extravilanul comunei Vela, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

S-a stabilit, în urma cercetărilor, că altercaţia ar fi avut loc între trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 58 de ani, care s-ar fi aflat în patrulare pe un fond de vânătoare şi un alt grup de patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, toţi din comuna Vela.

În timpul altercaţiei, mașina celor trei bărbați a fost avariată, iar unuia dintre aceştia, paznic de vânătoare, i-ar fi fost furată arma de serviciu, care se afla în autoturismul, fără muniţie.

„Cei trei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Arma a fost recuperată de poliţişti de la unul dintre cei 4 tineri, care a precizat că ar fi luat-o din maşină pentru a nu fi utilizată în timpul altercaţiei. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.