Bărbatul care a evadat din Penitenciarul Pelendava de negăsit de aproape două...

Bărbatul care a evadat din Penitenciarul Pelendava de negăsit de aproape două zile

5.003
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,00)

Deținutul în vârstă de 36 de ani, care duminică seara a reușit să evadeze din Penitenciarul Pelendava Craiova este de negăsit de aproape 48 de ore, fiind efectuate căutări specifice în tot județul Dolj și în județele vecine, potrivit reprezentanților IPJ Dolj.  

Bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Moțăței, era condamnat pentru furt calificat, infracțiune pentru care primise o pedeapsă de trei ani de închisoare. Acesta era încarcerat în regim semideschis și muncea sub supraveghere atunci când a reușit să fugă.

Polițiștii îi roagă pe cei care au informații despre el ori pot ajuta la prinderea lui să sune de urgență la 112 ori să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

„Bărbatul era îmbrăcat în bluza albastră, pantaloni gri și purta pantofi sport de culoare roșie. Cercetările sunt continuate în vederea depistării persoanei în cauză și tragerii la răspundere penală a acesteia pentru infracțiunea de evadare”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Pentru că a evadat, bărbatul riscă acum o prelungire a pedepsei, de până la trei ani de închisoare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7199

    Let the dog out!!… P.S: Are fatza de ingerash

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.