Bărbatul care a tras focuri de armă în cartierul 1 Mai rămâne...

Bărbatul care a tras focuri de armă în cartierul 1 Mai rămâne în arest

5.292
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din comuna Breasta, care săptămâna trecută a tras trei focuri de armă pe o stradă din Craiova, va rămâne după gratii următoarele 30 de zile. Acesta a făcut recurs, crezând că va primi o pedeapsă mai blândă, dar nu a avut câștig de cauză.

Judecătorii Curții de Apel Craiova au respins recursul formulat de către doljean, vineri, menținându-se astfel măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, așa cum au dispus magistrații Tribunalului Dolj.

Vasile Cosmin Ștefan a fost arestat, duminica trecută, după un incident care a avut loc pe bulevardul 1 Mai din Craiova, în noaptea de 27 spre 28 iulie. După o șicanare în trafic, au fost trase mai mai multe focuri de armă, fiind rănit un tânăr în vârstă de 25 de ani.

Bărbatul din Breasta a încercat să scape de răspundere, luând în calcul fuga din țară, dar a fost prins, în noaptea de 28 spre 29 iulie, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Acesta este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni, între care și tentativa de omor.

3 COMENTARII

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.