Bărbatul din Caracal, bănuit că a ucis-o pe Alexandra, arestat preventiv. O...

Bărbatul din Caracal, bănuit că a ucis-o pe Alexandra, arestat preventiv. O valiză cu rămășițe umane găsită în lacul de lângă locuința acestuia

5.133
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Bărbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia fiind luată de către magistrații Tribunalului Dolj, sâmbătă după-amiaza. Acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol.

Avocatul bărbatului, numit de către reprezentanții Baroului Dolj, Alexandru Bogdan, a precizat, sâmbătă, că până la această oră, clientul său nu poate fi acuzat de comiterea infracţiunii de crimă. Acesta a mai spus că inculpatul a vorbit cu anchetatorii, explicându-le că în perioada respectivă a avut mai multe treburi în exteriorul gospodăriei.

Bărbatul din Caracal nu a recunoscut nici faptul că apelurile la 112 au fost efectuate de pe telefonul său.

„Activităţile descrise de el în această perioadă nu includ vreo activitate infracţională. Din ceea ce am observat, nu prea sunt persoane pe care să le indice ca martor. Sunt nişte indicii care se pot ridica şi la nivel de probă, însă nu sunt suficiente pentru o acuzaţie atât de gravă, probele urmând să se stabilească prin expertiză de specialitate, pentru a se vedea inclusiv de ce natură erau acele oase care s-au descoperit. Este prematur să se discute despre vinovăţie în baza acestor indicii”, a menționat avocatul Alexandru Bogdan.

Avocatul a mai spus că Gheorghe Dincă a susținut în fața anchetatorilor că hainele găsite în casa lui aparţineau familiei.

Dincă a contestat decizia Tribunalului Dolj.

Miercuri, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat cu o mașină, „la ocazie”, spre Caracal.  Aceasta a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa bărbatului de 66 de ani vineri dimineaţa, la circa 19 ore de la apelul fetei.

Sâmbătă, și scafandrii au ajuns la Caracal, la un lac de lângă locuința lui Dincă, găsind, spre orele după-amiezii, o valiză cu rămășițe umane arse.

DIICOT Craiova are în lucru şi dosarul în care se cercetează dispariţia Luizei Mihaela Melencu, elevă a unui liceu din Craiova, care plecase din Dioști, în aprilie, la Caracal. Tânăra a fost văzută, ultima dată, așteptând „la ocazie”, tot în Caracal.

Sursa foto: B1 TV



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.