DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

O bătrânică, în vârstă de 72 de ani, din Craiova, care a încercat să se sinucidă, a fost salvată de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova, în dimineaţa zilei de 24 iunie. 

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de o femeie de 78 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că vecina sa încearcă să se sinucidă prin ștrangulare, pe o bancă din faţa blocului în care locuieşte.

La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă, agent principal Buzatu Marius Dănuţ şi agent Niţu Raul Andrei, poliţişti în cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, aflaţi în serviciul de patrulare, care au găsit-o pe bătrână în stare de sufocare, ca urmare a intenţiilor suicidale, având o bucată de material textil înnodată în jurul gatului.

„Doar intervenţia imediată a colegilor noştri a făcut ca femeia să nu-şi ducă intenţia la bun sfarşit, căci ştim cu toţii că, în astfel de situaţii fiecare secundă contează. Imediat, cei doi poliţişti au acordat primul ajutor femeii, ulterior aceasta fiind transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internată. Din discuţiile purtate cu fiicele femeii, bătrânica în prezent este în continuare în spital, însă este într-o stare stabilă”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Raul este deja la a doua dovadă de empatie…o imagine cu tânărul poliţist, postată de un trecător pe reţelele de socializare, a trezit emoţie şi aprecieri, atat în randul nostru cat şi al cetăţenilor.

„În urmă cu aproximativ un an, colegul nostru a fost surprins de un trecător, în timp ce ajuta o femeie în vârstă, care se deplasa greoi, să traverseze strada, în condiţii de siguranţă, ţinând-o de mână”, mai spun reprezentanții IPJ Dolj.

 Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.