Bătrâne tâlhărite de doi indivizi. Suspecții, reținuți pentru 24 de ore

Bătrâne tâlhărite de doi indivizi. Suspecții, reținuți pentru 24 de ore

3.269
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri de 17 și 20 de ani, din Ostroveni, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, au fost reținuți, joi, de polițiștii din Bechet, pentru 24 de ore. Cei doi  sunt suspectați că au pătruns în locuinţele a două femei de 82, respectiv 84 de ani, din Ostroveni, cu intenţia de a sustrage bani prin folosirea de ameninţări şi acte de violentă.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 16 spre 17 iunie a.c., în jurul orelor 00.30, suspecții ar fi pătruns în locuinţa unei femei de 82 de ani, din Ostroveni, iar prin exercitarea de acte de violenţă şi ameninţări au încercat sa sustraga bani.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 1.00, cei doi tineri ar fi pătruns în locuinţa unei alte femei de 84 de ani, din Ostroveni şi prin exercitarea de acte de violenţă şi ameninţări au sustras 300 de lei.

”În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus faţă de cei doi tineri măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlharie calificată, urmând ca în cursul acestei zile cei doi să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”, informează reprezentanții IPJ Dolj.

Fotografie simbol



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.