Bătrâni din Craiova, lăsați fără bani de un prahovean care pretindea că...

Bătrâni din Craiova, lăsați fără bani de un prahovean care pretindea că le dă pomană

1.547
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Patru bătrâni din Craiova au fost deposedați de circa 34.000 de lei, de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Mizil, județul Prahova, care pretindea că le dă pomană, pentru a le pătrunde în locuințe. Conform oamenilor legii, acesta ar fi ajutat și de o femeie.

Bărbatul a fost reținut, luni, pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, prin metoda oferirii de pomană.

Reprezentanții IPJ Dolj arată că, în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020, bărbatul împreună cu o femeie de 33 de ani, tot din Mizil, județul Prahova, ar fi furat din locuințele a patru persoane, din Craiova, suma de aproximativ 34.000 de lei.

Persoanele vătămate au vârste cuprinse între 78 și 90 de ani Victimele ar fi fost abordați de cele două persoane în timp ce se aflau la locuințele lor, sub pretextul oferirii de pomană. Profitând de neatenția persoanelor vătămate, cei în cauză ar fi căutat prin locuințe sume de bani, pe care apoi le-ar fi sustras. De asemenea, pentru documentarea activității infracționale, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova, cu sprijinul Serviciului Acțiuni Speciale Dolj și al Poliției Orașului Mizil, au desfășurat, la data de 5 februarie, o percheziție domiciliară, la locuința celor două persoane bănuite de comiterea faptelor respective, aceștia sustrăgându-se cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

În cursul zilei, prahoveanul îurmează să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare. Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării femeii bănuite că i-ar fi fost complice.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.