Băut la volan, un șofer a lovit o altă mașină și un...

Băut la volan, un șofer a lovit o altă mașină și un cap de pod

3.944
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbați au fost răniți după ce au fost implicați într-un accident de circulație produs pe DN 6B, în satul Duțulești, unul dintre ei fiind chiar șoferul care se urcase băut la volan.

Potrivit IPJ Dolj, luni, un bărbat de 35 de ani, din Șimnicu de Sus, conducea un autoturism, pe DN 6B, iar în satul Duțulești, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un alt autoturism parcat, după care s-a oprit într-un cap de pod din beton.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a tânărului de la volanul autoturismului şi a unui pasager de 39 de ani, din aceeaşi localitate. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.