Băut și fără permis, un tânăr din Braloștița a lovit două mașini...

Băut și fără permis, un tânăr din Braloștița a lovit două mașini parcate în afara părții carosabile

1.711
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna doljeană Braloștița este cercetat penal după ce, în seara zilei de luni, s-a urcat băut la volan, deși nu are permis de conducere, a pierdut controlul mașinii și a lovit alte două autoturisme parcate în afara șoselei.

Potrivit IPJ Dolj, a fost nevoie ca tânărul să fie dus la spital pentru că a și fost rănit, moment în care i s-au recoltat mostre biologice, întrucât, în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat faptul că acesta avea o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări, s-a stabilit că tânărul care nu are permis de conducere plecase la plimbare cu mașina prin comună și, pe fondul neadaptării vitezei, a pierdut controlul volanului, producând evenimentul rutier.

„Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fără a deţine permis de conducere şi vătămare corporală din culpă”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.